Muursticker fries - Summer

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML051

Fall bucket list van De Kleine Zebra (42)

Heb je een kale muur in huis of wil je graag wat leven brengen in de kinderkamer?

Deze muursticker fries van het Franse MIMI'lou maakt van elke ouder een interieurarchitect, super makkelijk aan te brengen en met een top resultaat waar je lekker lang van kan genieten!

29,00 €

20,30 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART497

TypeMuur- en interieurstickers
KleurMeerkleurig
ThemaSeizoenen
STOP/FINISTOP

Langwerpige muurstickers Fries Summer van MIMI'lou, ideaal om een kamertje sfeer te geven. Op deze fries staan kleine, geschilderde vogels, mini bessen en blaadjes. Ontworpen en gemaakt in Frankrijk.

Materiaal: 100% matte vinyl

Afmetingen: maximaal 5 m, afhankelijk van hoe je ze plakt.
De MIMI'lou friezen passen zich perfect aan je interieur of grote van je muur. Elk element zit apart op het stickerblad en zo kan je ze zelf met het grootste gemak op de muur positioneren en kleven.

Gebruiksadvies: Plak deze (muur)stickers enkel op droge en propere oppervlakken (muren, meubels, ramen ...)die vlak zijn. Makkelijk aan te brengen en indien nodig kunnen de stickers ook weer makkelijk verwijderd worden. Geleverd met een handleiding.

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje dat op enkele jaren tijd is uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merk met knappe muurstickers, fijne posters en allerlei mooie items geïnspireerd op de rijke verbeeldingswereld van onze kleintjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11410.075
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!
Collectie Fall bucket list van De Kleine Zebra
Inspiratie en stories