Zacht speelkleed - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO264

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Laat jouw kleine schat op deze dromerige speeltapijt spelen. Het tapijtje heeft verschillende figuurtjes rond het thema weer.

Gemaakt in verschillende materialen om te verkennen en ontdekken!

139,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715076

Mooie speelmat van Moulin Roty gemaakt uit zachte chambray stof met diverse activiteiten. Het matje heeft roestige bladeren, een konijn met een bel in een theekopje, een ratelring verborgen in de appel en nog veel meer leuks om te verkennen!

Leeftijd: vanaf de geboorte

Afmetingen: 1 meter

Materiaal: katoen, polyester, elasthaan en kunststof

Wasinstructies: 30 ° C op wolprogramma. Niet in de droger.

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories