Après la pluie doet maartse buien vergeten

11.03.2021

Het regent nieuwe collecties bij DE KLEINE ZEBRA en Après La Pluie van Moulin Roty is er eentje dat we graag in de verf zetten. Mooie items om de babykamer gezelliger te maken en magische knuffels om je samen mee het dekbed te verstoppen - het is tijd om te dromen!



Après la pluie moulin rotyAprès la pluie moulin rotyAprès la pluie moulin roty



Maarste buien er is geen ontkomen aan. Laat het buiten maar regenen deze collectie is ontworpen door de styliste van Les Parisiennes: Lucille Michieli en heeft alles in huis om je de regen te laten vergeten.

Après la Pluie bevat leuke decoratie voor in je kamertje, een muziekknuffel, de beroemde verhaaltjeslamp, mobiel voor boven het ledikantherinneringendoos om te koesteren maar ook de liefste kleine muisjes, konijnen en schaapjes die na een wandeling in het bos komen schuilen in de kinderkamer. Elk item is geïnspireerd door jeugdherinneringen en de ontwerpster haar affiniteit met Japanse tekeningen. Ze voorziet kinderen van kleine droomachtige speelkameraadjes, gekleed in natuurlijke materialen, linnen en biologisch katoen, met grote, superzachte fleece-oren. Hun lieve geborduurde snoetjes laten je verbeelding de vrije loop en zijn ideaal om verhalen voor het slapengaan te vertellen en het lekker gezellig te maken net voor de lente eraan komt.



Après la pluie moulin rotyAprès la pluie moulin rotyAprès la pluie moulin roty


Ps: deze collectie is ideaal om een mooi en dromerig kraamgeschenk te kiezen. Check ook zeker onze andere favoriete geboortegeschenken als je nog wat inspiratie zoekt.



Droom weg met Après La Pluie >