Muzikale juwelendoos - Après la pluie

Muziekdoos waar je ook je juweeltjes in kwijt kan

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO268

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Wat een prachtig doosje! Dit multifunctioneel doosje is zowel een muziekbox als een kleine opberger voor al jouw waardevolle spulletjes.

Wondermooi afgewerkt met een sprookjesachtig design van Lucille Michieli.

32,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715105

CollectieAprès la pluie
TypeJuwelendoosjes
KleurRoze

Roze juwelendoos van Moulin Roty geïllustreerd met sierlijke ontwerpen van Lucille Michieli. Open de doos en kijk hoe de kat ronddraait met haar katoenen haspel op het geluid van een zachte melodie. Er is ook een kleine lade aan de zijkant voor waardevolle kleine spulletjes.

Afmetingen: 10,5 x 10,5 x 8,5 cm

Materiaal: MDF en kunststof

Wasinstructies: oppervlakte wasbaar met een vochtige spons

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories