Mooi blad kussen - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO270

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Dit leuk bladvormig kussentje is perfect voor de slaapkamer van jouw oogappel. Leg het sierkussen in een tipi, op een zeteltje of in bed. Zo geef je de ruimte een kleurrijke touch.

Combineer met de andere kussens en knuffels uit de Après la Pluie collectie van Moulin Roty.

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715131

CollectieAprès la pluie
TypeKussens
KleurBlauwgroen
Leeftijdvanaf 1 jaar

Zacht kussen van Moulin Roty in de vorm van een eikenblad en gemaakt uit mousseline van biologisch katoen. In de kleuren turkoois en oker om een vleugje kleur toe te voegen aan de babykamer!

Afmetingen: 38 cm

Materiaal: 100% katoen

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories