Houten rammelaar eikenboom - Après la pluie

Leuke babyspeelgoed met 3 stoffen blaadjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO350

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Rammelen, voelen, kijken, spelen, ... dit babyspeeltje met blaadjes en eikel uit de Après la pluie collectie is een mooi kraamgeschenk en fijn eerste speeltje voor nieuwe herfstbaby's.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715002

CollectieAprès la pluie
TypeRammelaars
KleurMeerkleurig

Houten rammelaar eikenboom Après la pluie is een knap babyspeeltje dat perfect in de handjes van baby's past. De blaadjes zijn leuk om naar te kijken, aan te voelen of mee te laten rammelen. In de eikel zit een belletje, in één van de blaadjes zit knisperpapier.

Afmetingen: 19 x 19,5 x 1,3 cm
Materiaal: beukenhout en linnen
Leeftijd: vanaf 3 maanden

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories