Zacht appel kussen - Après la pluie

Appelvormig sierkussen met fijne details uit katoen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO271

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Dit prachtige rode kussentje is perfect voor de slaapkamer van jouw oogappel. Leg het sierkussen in een tipi, op een zeteltje of in bed. Zo geef je de ruimte een leuke kleurrijke touch.

Combineer met de andere kussens en knuffels uit de Après la Pluie collectie van Moulin Roty.

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715132

CollectieAprès la pluie
TypeKussens
KleurRood

Appelvormig kussen met twee bladeren van Moulin Roty gemaakt uit biologisch katoenen mousseline. Pruim, turkoois en oker: prachtige kleurtjes voor de babykamer!

Afmetingen: 25 cm

Materiaal: 100% katoen

Wasinstructies: 30 ° C op wolprogramma. Niet in de droger.

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories