Hier is jouw fall bucketlist!

17.10.2022

Elk nieuw seizoen heeft zijn voor- en nadelen. Of je nu een fan bent van de herfst of niet, wij maken het gezellig met heerlijke musthaves in de mooiste herfstkleuren.

Want dat is toch waar de herfst om draait: die magisch mooie diepe kleuren: geel, oranje, wijnrood, bruin ... je vindt ze terug in warme teddy mutsen, babyspeeltjes met mooie herfstblaadjes, gezellige sokken, herbruikbare pompoenen en zoveel meer leuke goodies.the fall bucketlist herfst musthaves de kleine zebrathe fall bucketlist herfst musthaves de kleine zebrathe fall bucketlist herfst musthaves de kleine zebraDe blaadjes vallen van de bomen ...Check hieronder onze Fall Bucketlist van De Kleine Zebra en maak er samen met je mini's een gezellige herfst van. Kan je al iets afvinken? Of hebben we je kunnen inspireren? Print onze lijst af en ga aan de slag.

Ideaal om je mini te leren over het vallen van de blaadjes, het veranderen van de seizoenen en de heerlijkheid van gezellig samen zijn. Kruip je eerst onder een cosy dekentje met je favoriet drankje? Of trek je je laarzen aan en ga je in de tuin blaadjes verzamelen? Jij kiest, het wordt vast fantastisch!De fall bucketlist van De Kleine Zebrafall bucket list de kleine zebra herfst met kindjesFall for fall met De Kleine Zebra >Te ontdekken