Stijlvolle geschenkdoos geboorte - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO269

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Bewaar alle dierbare herinneringen van jouw kleintje in dit wondermooi doosje. Van kleine notitieboekjes tot een leuk schatkistje. Alles om die eerste special moments eenvoudig bij te houden.

Superleuk idee om cadeau te doen tijdens een babyshower of als kraamgeschenk.

49,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715107

CollectieAprès la pluie
TypeGeschenksets
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf de geboorte

Prachtige memory box van Moulin Roty voor de allereerste momenten met jouw kindje. Het doosje bevat kleine notitieboekjes, foto's om te delen, stickers, stoffen zakjes, een schatkist en zelfs een poster om je stamboom in te vullen.

Afmetingen: 23 cm

Materiaal: bedrukt karton, papier en stof

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories