Speeltapijt - Acorn

Moderne speelmat uit biokatoen

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP371

Monochrome kinderkamer inspiratie (58)

Wat een unieke speelmat!

Baby's zijn helemaal weg van dit gezellig en contrastrijk Acorn speelkleed met prachtige gewatteerde details om de zintuigen van je baby te stimuleren te stimuleren. De natuurlijke textuur en het klassieke handgemaakte ontwerp maken deze speelmat een heerlijke aanwinst voor je babykamer én eigen modern interieur.

99,50 €

79,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG867

STOP/FINISTOP

Unieke, zachte speelmat Acorn is gemaakt uit eco-katoen en valt echt op. Een prachtige babmusthave van Wee Gallery!

De monochrome speelmat kan gemakkelijk worden opgerold en samengehouden met het handvat, ideaal om hem even op te bergen of met een mee te nemen. Het handvat is geen speelgoed, enkel functioneel, houd het uit de buurt van je baby's bereik.

Afmetingen: 89 x 115 cm
Materiaal: 100% organisch katoen - Okeo tex polyester vulling - blad is afgewertk met knisperpapier
Wasadvies: wassen met gelijke kleuren - mag in de droogkast op lage temperatuur
Herkomst: geproduceerd in India op een duurzame en ethisch verantwoorde manier

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1843180.595
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories