Monochrome Sketch Inc Nesting dolls - Black & white

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

KZ26209

Monochrome kinderkamer inspiratie (151)

Designer Becky Kemp van Sketch Inc ontwierp deze prachtige zwart-wit nesting dolls voor PSikhouvanjou. Nesting dolls is de Engelse term voor...

22,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ND2

SamenstellingenHout
TypeNesting dolls
KleurZwart
Designer Becky Kemp van Sketch Inc ontwierp deze prachtige zwart-wit nesting dolls voor PSikhouvanjou. Nesting dolls is de Engelse term voor baboesjka's of matroesjka's. Verschillende namen met dezelfde betekenis: houten popjes die je in elkaar zet of ook wel nestelt. De nesting dolls zijn met de hand geschilderd en dat maakt elk popje uniek. Kleine imperfecties zijn niet te voorkomen. De baboeskja's zijn gemaakt van hard hout. Noesten horen bij het natuurlijk karakter van hout en dus ook bij de nesting dolls.

Formaat van de nesting dolls:
14 x 6.5 cm
10 x 5 cm
7.5 x 4 cm
5.5 x 3 cm
3.5 x 1.8 cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 12/03/2021
Komt overeen met de foto en beschrijving.
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories