Dromerige muziekmobiel - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO260

Après la pluie - Moulin Roty (42)

Deze betoverende muziekmobiel helpt jouw kleintje snel op weg naar dromenland. De lieve bosfiguurtjes zijn een streling voor het oog en zacht voor de huid van jouw baby.

Combineer met de andere leuke spulletjes uit de Après la Pluie collectie van Moulin Roty.

84,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715056

CollectieAprès la pluie
TypeMobielen
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf de geboorte

Mooie muziekmobiel van Moulin Roty om het zicht en gehoor van baby's te stimuleren en ze zachtjes in slaap te sturen. Een kleine muis danst tussen de wolken en hangt aan een houten structuur, voordat hij afdrijft naar het land van dromen.

Leeftijd: 0 - 6 maanden

Afmetingen: 65 cm

Materiaal: katoen, polyester, lin en hout

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories