Dromerige muziekmobiel - Après la pluie

Betoverende mobiel met rustigevende melodie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO260

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Deze betoverende muziekmobiel helpt jouw kleintje snel op weg naar dromenland. De lieve bosfiguurtjes zijn een streling voor het oog en zacht voor de huid van jouw baby.

Combineer met de andere leuke spulletjes uit de Après la Pluie collectie van Moulin Roty.

84,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715056

CollectieAprès la pluie
TypeMobielen
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf de geboorte

Mooie muziekmobiel van Moulin Roty om het zicht en gehoor van baby's te stimuleren en ze zachtjes in slaap te sturen. Een kleine muis danst tussen de wolken en hangt aan een houten structuur, voordat hij afdrijft naar het land van dromen.

Leeftijd: 0 - 6 maanden

Afmetingen: 65 cm

Materiaal: katoen, polyester, lin en hout

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories