Muursticker fries - Liv

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML091

Een mooie bloemenfries om je slaapkamer een prachtige lentegevoel te geven!

Wil je de kale muren van je kamer snel en makkelijk opvrolijken dan zijn de Mimi'lou muurstickers ideaal. Prachtige bloemetjes aan je muur, op je kast of ... jij kiest. Het resultaat is even uniek als wondermooi!

 

34,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART518

TypeMuur- en interieurstickers
KleurMeerkleurig
ThemaNatuur

Muursticker fries Liv van Mimi'lou past zich perfect aan je interieur. Kies zelf waar je de fries wil kleven, of knip hem op maat.  Je kan de elementen er naar wens bij kleven. Deze muursticker kan gekleefd worden op alle gladde oppervlakken - muren, meubels, ramen, een kast en meer. Eenvoudig te monteren en je kan hem verwijderen zonder sporen of lijmresten na te laten. Geleverd met instructies.

Afmetingen: snoer van 5 meter en 1 vel stickers om af te werken

Herkomst: geproduceerd in Frankrijk

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie illustraties van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!