Muursticker - Fly me to the moon

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML045

Apollo 11 inspiratie (37)

Klaar voor een reis naar de sterren, deze 'Fly me to the moon'-muursticker brengt je meteen in hogere sferen. Leuk, uniek en stijlvol. Geschikt voor zowel kleine als grote slaapkamers.

22,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART442

TypeMuur- en interieurstickers
KleurZwart
ThemaForest
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Originele Mimi'lou muursticker met de tekst 'Fly me to the moon' als eye-catcher.

Afmetingen: moon sticker 37 x 15,5 cm + andere letters 7 x 2 cm + 9 sterren
Materiaal: 100% vinyl

Makkelijk aan te brengen op elk droog en proper oppervlak. Indien nodig, kunnen de stickers ook weer verwijderd worden.

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.10.220.10.09
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories