Easy muursticker - Mountains

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML102

Ben je die kale muur beu, wil je de kinderkamer een originele toets geven of ben je op zoek naar een mooi alternatief voor behangen?

Check dan zeker deze muursticker van Mimi'lou, makkelijk aan te brengen en met top resultaat! Vlieg je mee over de toppen van de bergen in je luchtballon?

29,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART482

TypeMuur- en interieurstickers
KleurBlauw
ThemaNatuur

Knappe Easy muursticker Mountains van Mimi'lou is een hippe aanwinst voor elke muur! Maak je eigen compositie met deze zelfklevende muursticker - uniek en origineel alternatief voor behang - hij kan eenvoudig gekleefd worden op alle gladde oppervlakken en zorgt altijd voor een vrolijk accent. Wil je hem later weer verwijderen, geen probleem: je kan deze vinyl muursticker verwijderen zonder sporen of lijmresten na te laten. Geleverd met instructies.

Afmetingen: hoogte 80 cm - met losse elementen die je naar wens kan kleven (wolken, bomen, dieren, ...)
Herkomst: geproduceerd in Frankrijk

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie illustraties van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!