Groeimeter - zwaan

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML027

Je kind zal het heerlijk vinden om zich te laten meten te midden van deze roze en witte sierlijke zwanenvriendjes. Super fijn en decoratief element voor in de kinderkamer, ook leuk om cadeau te doen bij een kraambezoek aan je beste vriendin.

32,00 €

25,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART445

TypeGroeimeters
KleurMeerkleurig
ThemaBirds
STOP/FINISTOP

Originele MIMI'lou groeimeter Zwaan waarmee je kind regelmatig gemeten kan worden. Makkelijk aan te brengen op elk propere en vlakke muur. Indien nodig, kan de muursticker ook weer verwijderd worden zonder sporen na te laten.

Afmetingen: 20 x 130 cm (de groeimeter gaat tot 130 cm)
Materiaal: 100% matte vinyl

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.10.10.08
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!