Subtiele fries - Zwanen

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML036

Deze elegante MIMI'lou zwaantjes met gouden kroontjes willen gerust over je kleintje waken terwijl deze speelt of slaapt in zijn eigen kamertjes.

Je kan deze lange boord sticker super makkelijk aanbrengen aan elke propere, vlakke muur en eventueel ook verschillende friesjes met elkaar combineren als je een langere muur hebt of voor een groter effect wil gaan.
 

29,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART452

TypeMuur- en interieurstickers
KleurRoze
ThemaBirds

Fries Zwanen is een boord van 5 meter om elke kamer een unieke toets te geven, dit is een ontwerp van het Franse merk MIMI'lou. Super makkelijk aan te brengen en garant voor een unieke toets in jouw stijlvolle en gezellige kinderkamer.

Afmetingen: 5 meter
Materiaal: 100% vinyl

Makkelijk aan te brengen op elk vlak en proper oppervlak. Indien nodig, kunnen de stickers ook weer verwijderd worden.

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.10.10.075
  • Door Anonymous A.
  •  de 01/04/2021
schattige zwaantjes. staat geweldig op de kamer van mijn dochter.
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!