Poster - Magic Rabbit

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML007

Abracadabr...rabbit!

Deze knappe MIMI'lou poster draagt een fijne illustratie van een magisch trucje: laat je kroost wegdromen van coole goocheltrucjes en de wondere wereld van magie.

19,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AFF15

TypePosters
KleurRoze
ThemaDieren
Korting- 40 %

Liefde voor magie? Ga dan voor deze Magic Rabbit poster van MIMI'lou: met sterretjes, een konijn uit de hoge goochelhoed en het handgeschreven woord: magic.

Afmetingen: 60 x 40 cm

Materiaal: papier

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.40.60.010.11
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!