Geheim Dagboek - Top Secret

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER427

Mini cadeautjes, maxi pret! (637)

Niet alle dagboeken hoeven eenhoorns of hartjes te bevatten.

Dit exemplaar uit de Tiger Tribe collectie gemaakt om je diepste geheimen in te schrijven én ze aan niemand door te vertellen dankzij het old school slotje met sleutel. Een super cool en origineel geschenk!

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3761603

TypeDagboeken
Technieken & ambachtenSchrijven
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenBeroepen

Geheimzinnig cool dagboek Top Secret uit de collectie van Tiger Tribe komt met een slotje en 2 sleuteltjes zodat je al je geheimen gerust aan dit notitieboekje kan toevertrouwen.

Leeftijd: 3 +
Afmetingen: 14,9 x 21,6 x 1 cm
Materiaal: papier

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories