Unieke bloemenpers - Franse versie

Prachtig houten bloemenpers met 12 blaadjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO063

Le jardin - Moulin Roty (36)

Wat een mooi, klassiek speelgoed!

Met deze bloemenpers kan je blaadjes en bloemen uit de tuin verzamelen en drogen. Nadien kan je ze gebruiken om te knutselen, iets moois te maken of in te kaderen. Wat een mooi geschenk voor elk kind.

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712210

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 5 jaar

Traditionele bloemenpers uit de Le Jardin du Moulin -collectie van Moulin Roty. Deze bloemenpers is mooi geïllustreerd en bestaat uit hout, tussen de plankjes zitten 12 blaadjes in stevig karton en alles wordt samengehouden met 4 vlinderschroefjes uit metaal. Dit uniek object wordt gepresenteerd in een mooie doos vol kleurrijke tekeningen dus ideaal om te geven als cadeau.

Afmetingen: 21 x 18 x 5 cm

Materiaal: hout, papier, metaal

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Le Jardin du Moulin van Moulin Roty is een prachtige collectie leuke objecten om samen met je kleintje de natuur te ontdekken. Van verrekijkers, over insectendoosjes, vogelhuisjes, ... Alles is prachtig geïllustreerd en maakt van de wondere wereld van de natuur een nieuw speelveld voor je mini om te ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories