Krasplaatjes De Tuinman - Le Jardin du Moulin

Decalcomanie knutselset met kleurrijke platen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO409

Le jardin - Moulin Roty (36)

Ontdek de schatten van de natuur met deze leuke plakplaatjes set. De knutselset bevat 2 vellen met figuurtjes om op geïllustreerde achtergronden te plaatsen. Door er met een potlood overheen te krassen worden de figuurtjes getransfereerd.

Een klassieker in een nieuw jasje!

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712428

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 4 jaar

Decalcomanie speelset De Tuinman van Moulin Roty bestaat uit 2 kleurrijke platen en 2 vellen met leuke illustraties. Plaats de gekozen illustratie op één van de 2 platen. Wrijf met een potlood en zie hoe de overdracht als bij toverslag plaatsvindt.

Deze knutselset komt uit de collectie Le Jardin du Moulin. Deze collectie spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken.

  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Afmetingen: 22 x 23 cm

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories