Knutselset Foil Art - Fairy

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER401

Compact en creatief plezier met Tiger Tribe! (36)

Mag het wat meer zijn? Kies dan voor een Foil Art knutsel set van TIger Tribe, een fijne knutselactiviteit in een klein compact doosje met een groots en magisch eindresultaat!

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3760636

TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met papier
Leeftijdvanaf 5 jaar
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Mooie knutselset Foil Art Fairy van Tiger Tribe is de ideale knutselactiviteit zonder geknoei voor creatieve kinderen. Kies je favoriete folierol, trek een wit gedeelte los om de zelfklevende sticker te onthullen, wrijf vervolgens over de folie (gekleurde zijde naar boven), herhaal het proces totdat je klaar bent met het ontwerp en voila... Een prachtig zelfgemaakt kunstwerk!

Inhoud set:  

  • 5 zelfklevende sjablonen
  • 2 sjabloonvellen
  • 6 rolletjes glinsterende folie
  • Instructieboekje
  • Handig opbergdoosje


Afmetingen stickervel: 24,2 cm x 19 x 2,5 cm
Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Compact en creatief plezier met Tiger Tribe!
Inspiratie en stories