Even geen schermtijd dankzij TIGER TRIBE

08.02.2021

De krokusvakantie komt eraan, steek je hand op als je inspiratieloos bent op vlak van kids entertainment. Herkenbaar? Geen nood! Gelukkig hebben we bij DE KLEINE ZEBRA heel wat nieuwe leerrijke spelletjes binnen en creatieve sets om jouw mini's voor te schotelen én bezig houden, bovendien zijn ze nog leerrijk ook.

Meet TIGER TRIBE. Was alles maar zo makkelijk opgelost. Let us entertain YOU!unicorn tekenset tiger tribeWelkom TIGER TRIBE!Van een goede timing gesproken. Vorige week hebben we de collectie van TIGER TRIBE aan onze webshop toegevoegd. Dit nieuwe merkje kon op geen beter moment komen, het brengt ons tal van kleur-, schilder- en speelsets in compacte vorm en helemaal compleet om meteen aan het spelen te slaan. Ideaal voor thuis tijdens de krokusvakantie of als je thuis zit in quarentaine maar ook fijn voor onderweg.

Moet je wachten bij de dokter, onderweg in de auto en op restaurant (als dat ooit weer mag ;-) ) de creatieve sets van TIGER TRIBE zijn er in verschillende thema's en alles zit erin: leuke kleurplaten, stickers, stiften of kleurpotloden. Alles zit samen in een stevige doos die je perfect in je tas kan gooien of alles mooi samenhoudt zonder gedoe.tiger tribe creatief entertainement geschenk kindjestiger tribe creatief entertainement geschenk kindjestiger tribe creatief entertainement geschenk kindjestiger tribe creatief entertainement geschenk kindjestiger tribe creatief entertainement geschenk kindjesTop materiaal voor oneindig veel creatief plezierNaast de creatieve sets zitten er ook te gekke stiften en makers in de TIGER TRIBE collectie. Fijn om de sets aan te vullen maar even leuk om apart mee te gaan kleuren, briefjes te schrijven of tekeningen een unieke toets te geven. Ideaal voor offline speelplezier.

Ga je voor een geurstift of toch liever die glitterpen? Zag je de eenhoorn gommetjes? En bekijk zeker de regenboogpennen, hoe cool zijn die!Kinder stiften tiger tribe de kleinez ebraKinder stiften tiger tribe de kleinez ebraBekijk snel deze fijne nieuwe collectie, een droom voor elk creatief kind maar ook ideaal om je mini te stimuleren meer te tekenen, kleuren, stickeren. De speelsets zijn van uitstekende kwaliteit en bovendien ook leerlijk. Een cadeautip om altijd te scoren!

In een tijd waar alles met de dag digitaler wordt en schermtijd vaak een strijd is, zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. De missie van dit merk? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen.Let TIGER TRIBE entertain you! >Te ontdekken