Fantastische Geurstiften

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER347

Aardbei rood, appel groen, banaan geel, chocolade bruin, ... Scented Markers zijn fruitig (en chocoladeachtig) en leuk!

Druif, watermeloen en banaan, yummie! Al is eerlijk gezegd chocolade en aardbei onze favoriete combinatie. Deze heerlijk geurende gekleurde viltstiften zullen een extra zintuiglijke dimensie toevoegen aan al je creatieve projecten.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3770130

TypeStiften & pennen
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 3 jaar

Tiger Tribe's Kleurrijke Geurstiften zijn perfect voor kinderen die graag een extra dimensie willen toevoegen aan elke stifttekening, elke viltstift is versierd met charmante kleine voedselpictogrammen die bij de geur passen.

Scented Markers zijn niet giftig en oplosbaar in water. Combineer met één van de Tiger Tribe geweldige kleursets voor urenlang creatief plezier!

Elke set bevat: 8 kleurrijke geurstiften
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!