Grote inkleurtekening De plantkundige - Le jardin du moulin

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO318

Le jardin - Moulin Roty (36)

Met deze large kleurposter kan je jouw kleintje vast en zeker vermaken! Deze toffe knutselactiviteit is geschikt voor alle gelegenheden, inclusief bruiloften, feesten, vakanties, regenachtige dagen en speeltijd.

Een prachtige natuur geïnspireerd ontwerp met veel kleine details waaraan jouw kindje kleur kan geven.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712609

CollectieLe Jardin du Moulin
TypePosters
Leeftijdvanaf 3 jaar

Grote inkleurposter ‘De plantkundige’ van Moulin Roty voor natuurliefhebbers! Kleur onder de boomtoppen grappige vogels of vrolijke marmotten - alleen of met vrienden! Als het klaar is, kan het worden gebruikt om de slaapkamer te versieren met zijn felle kleuren!

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 150 x 45 cm

Materiaal: bedrukt papier

_

Le Jardin du Moulin is een fijne collectie van Moulin Roty voor de allerkleinsten om de wereld te ontdekken. De hele wereld van de Jardin du Moulin wordt verteld aan de hand van de illustraties. De verfijnde afbeeldingen, rijk aan kleur en detail, bieden een subtiele stijlverwijzing naar illustraties van natuuronderzoekers of antieke kaarten. Een collectie langs drie hoofdlijnen om kinderen te leren om op hun beurt ontdekkingsreiziger, botanicus en tuinier te worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories