Houten insectenhotel

Massief houten huisje met bamboe tubes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO062

Le jardin - Moulin Roty (36)

Klein schattig huisje gemaakt uit massief hout en bamboe tubes, dé ideale thuis voor insecten zoals bijtjes.

Hang het huisje op in de tuin, op een plekje zonder te veel wind en je helpt de beestjes en ons ecosysteem. Ze zullen er dol op zijn!

24,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712208

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Insectenhotel uit de Le Jardin du Moulin -collectie van Moulin Roty. In dit superleuk huisje komt in een mooi doosje vol kleurrijke tekeningen dus ook ideaal om te geven als cadeau.

Afmetingen: 19 x 13 x 27 cm

Materiaal: stevig hout

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Le Jardin du Moulin van Moulin Roty is een prachtige collectie leuke objecten om samen met je kleintje de natuur te ontdekken. Van verrekijkers, over insectendoosjes, vogelhuisjes, ... Alles is prachtig geïllustreerd en maakt van de wondere wereld van de natuur een nieuw speelveld voor je mini om te ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories