Mooi vogelhuis uit hout

Huisje voor koolmezen en musjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO064

Le jardin - Moulin Roty (36)

Klein vogelhuisje gemaakt uit massief hout, een mooie thuis voor alle vogels uit jullie tuin. Het huisje biedt bescherming voor de vogeltjes en zorgt voor extra leven in je tuin.

Zoek samen een plekje, je kan het makkelijk ophangen met de lus, maar zorgt dat het zeker hoog en vast genoeg hangt zodat katten en honden er niet bij kunnen.

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712301

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Vogelhuisje uit de Le Jardin du Moulin -collectie van Moulin Roty. Ideaal voor koolmezen en musjes. Dit houten huisje komt in een mooi doosje vol kleurrijke tekeningen dus ook ideaal om te geven als cadeau.

Afmetingen: 17 x 18 x 23 cm

Materiaal: stevig hout

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Le Jardin du Moulin van Moulin Roty is een prachtige collectie leuke objecten om samen met je kleintje de natuur te ontdekken. Van verrekijkers, over insectendoosjes, vogelhuisjes, ... Alles is prachtig geïllustreerd en maakt van de wondere wereld van de natuur een nieuw speelveld voor je mini om te ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/12/2020
Leuk vogelhuisje, mooi afgewerkt.
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories