Mooi vogelhuis uit hout

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO064

Le jardin - Moulin Roty (24)

Klein vogelhuisje gemaakt uit massief hout, een mooie thuis voor alle vogels uit jullie tuin. Het huisje biedt bescherming voor de vogeltjes en zorgt voor extra leven in je tuin.

Zoek samen een plekje, je kan het makkelijk ophangen met de lus, maar zorgt dat het zeker hoog en vast genoeg hangt zodat katten en honden er niet bij kunnen.

15,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712301

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Vogelhuisje uit de Le Jardin du Moulin -collectie van Moulin Roty. Ideaal voor koolmezen en musjes. In dit houten huisje komt in een mooi doosje vol kleurrijke tekeningen dus ook ideaal om te geven als cadeau.

Afmetingen: 17 x 18 x 23 cm

Materiaal: stevig hout

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Le Jardin du Moulin van Moulin Roty is een prachtige collectie leuke objecten om samen met je kleintje de natuur te ontdekken. Van verrekijkers, over insectendoosjes, vogelhuisjes, ... Alles is prachtig geïllustreerd en maakt van de wondere wereld van de natuur een nieuw speelveld voor je mini om te ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories