5 Kleine Zebra-tips voor een heerlijke STAYCATION

11.07.2019

Breng je dit jaar je vakantie thuis door, dat is niet alleen hip maar ook reuze leuk! En nadat je onze tips voor een geweldige STAYCATION hebt gelezen kan jullie vakantie helemaal niet meer stuk.

Investeer het geld dat je uitspaart in enkele leuke hebbedingen die je kinderen gelukkig maken, de vakantie bij gevolg onvergetelijk en nog lang na deze zomer voor het nodige entertainment zullen zorgen. Zie het als een investering waar je absoluut geen spijt van zal krijgen!

Staycation-tip #1: BOUW JE EIGEN BUITENVERBLIJF/KAMP

Kampen bouwen, tenten of hele forten ... het spreekt tot de verbeelding van elk kind en dus vast ook wel van de jouwe. Heel leuk allemaal maar niet altijd even makkelijk om een stabiele constructie te maken ... dankzij de PL-UG bouwpaketten maak je de coolste constructies helemaal zelf. Gebruik de dingen om je heen , zoals stoelen, ramen, vensterbanken en bijzettafeltjes. Maak de haak, stok, klem of zuignap vast, monteer de grip en haal  het doek er door. Laat je fantasie de vrije loop en maakt elke dag een andere tent. Er zijn 3 verschillende kits verkrijgbaar. Laat je fantasie de vrije loop, het avontuur kan beginnen!

Staycation tip kampen bouwen met plug kits Staycation tip kampen bouwen met plug kits Staycation tip kampen bouwen met plug kits Staycation tip kampen bouwen met plug kits Staycation tip kampen bouwen met plug kits

Ontdek hier de verschillende tentbouwkits >

Staycation-tip #2: OP EXCURSIE IN JE EIGEN TUIN

Le Jardin du Moulin van MOULIN ROTY is een prachtige collectie leuke objecten om samen met je kleintje op verkenning te gaan. Van verrekijkers, over insectendoosjes tot een tof insectenhotel, ... Deze wonderbaarlijke collectie maakt van de wondere wereld van de natuur een nieuw speelveld voor je kleine wereldontdekker om te ontdekken. Dankzij de mooie verpakking en vormgeving zijn het stuk voor stuk pareltjes van cadeautjes!

Staycation tip op ontdekking met Le Jardin du MoulinStaycation tip op ontdekking met Le Jardin du MoulinStaycation tip op ontdekking met Le Jardin du MoulinStaycation tip op ontdekking met Le Jardin du Moulin

Heerlijk buitenspeelgoed dat overal mee naartoe kan of je nu naar het park, het strand of je eigen tuin trekt.

Trek naar Le Jardin du Moulin >

Staycation-tip #3: VERBOUW DE ACHTERTUIN

... met PLAN TOYS! Dit ecologisch speelgoedmerk brengt ons een limited edition-collectie super coole en stevige bouwvoertuigen: een brandweerwagen, vorkheftruck en bulldozer, gemaakt uit natuurlijk blank rubberhout dat tegen een stootje kan en waar je zowel binnen als buiten mag spelen. Elk voertuig heeft ook echte rubberen banden en leuke features net als de echte voertuigen. Kortom dit is heerlijk speelgoed voor stoere bouwknechten in wording.

Staycation tip verbouw de tuin met de limited edition trucks plantoys rubberhout

De ongeverfde afwerking toont alle schoonheid van de houtnerf en geeft deze stoere trucks een natuurlijke look die ook mooi in je interieur staat.

Staycation tip verbouw de tuin met de limited edition trucks plantoys rubberhoutStaycation tip verbouw de tuin met de limited edition trucks plantoys rubberhoutStaycation tip verbouw de tuin met de limited edition trucks plantoys rubberhout

Elk voertuig komt verpakt in een kartonnen geschenkdoos waar je ook nog mee kan spelen dankzij het kleine houten autootje en een omkeerbare band van natuurlijk rubber die als circuit kan worden gebruikt. Ideaal geschenk voor een actieve bouwvakker in wording!

Ontdek de limited edition rubberhouten trucks >

Staycation-tip #4: DUIK IN JE BINNENZWEMBAD

Neem elke dag een duik zonder nat te worden dankzij de ballenbadjes van MISIOO, ze zijn er allerlei formaten en kleuren, combineer erop los met de verschillende kleurtjes ballen en zet er een glijbaan bij om het plaatje compleet te maken, de pret kan vast niet op.

Staycation tip een binnenzwembad vol ballenStaycation tip een binnenzwembad vol ballenStaycation tip een binnenzwembad vol ballen

Duik in de Misioo collectie >

Staycation-tip #5: ELKE DAG OP WERELDREIS

Want het is niet omdat je thuis blijft dat je de wereld niet kan ontdekken, toch? Wie spot er als eerste de grizzly beer in Canada? Zie jij de surfer down under in Australië? Tellen we samen de pinguins op de Zuidpool, ... deze PLAY & GO worldmap opbergzak is een echte musthave voor kleine wereldontdekkers.

Staycation tip reisje rond de wereldStaycation tip reisje rond de wereld

Lekker groot ... om op te spelen, te liggen, te ontdekken. Langs een zijde een wereldkaart aan de andere een sterrenprint. En trek je even naar het park of een dagje eropuit neem dan alles mee in deze wondermooie opbergzak.

Ontdek de wereld met Play & Go >

Met deze 5 tips wordt jullie staycation helemaal top! Veel plezier en goede vakantie ;-)