Mens-erger-je-niet bordspel - Le Jardin du Moulin

Leuk gezelschapsspel met geïllustreerd spelbord en toffe pionnen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO411

Le jardin - Moulin Roty (36)

Mens-erger-je-niet is een echte klassieker onder de bordspellen. In dit leuke gezelschapspel ga je met boten, bussen, ballonnen en onderzeeëers racen. Om te winnen moet je aan het einde van het parcours als eerste je pion op de wereldbol laten landen!

29,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712422

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Mens-erger-je-niet spel van Moulin Roty bestaat uit een geïllustreerd spelbord, pionnen (boot, bus, heteluchtballon en onderzeeër), een dobbelsteen en de spelregels.

Dit bordspel komt uit de collectie Le Jardin du Moulin. Deze collectie spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken.

  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Afmetingen: 31 x 16 cm
  • Aantal spelers: 2 - 4 personen
  • Materialen: karton & beukenhout

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories