Handige kinderloep - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB227

Terra Kids collectie by Haba (51)

Een klassieker die voor elke kleine en grote onderzoeker tot de basisuitrusting behoort: het vergrootglas! Deze kinderloep van Terra Kids heeft een ergonomisch gevormde greep, een hoofdloep met 2 x vergroting en geïntegreerde miniloepen met 3 x en 4 x vergroting. Veel onderzoekplezier!

17,99 €

14,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303529

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 5 jaar

Mieren, bladeren, fossielen … met dit klassieke onderzoekersinstrument kunnen de kinderen de dieren- en plantenwereld heel zorgvuldig onder de loep nemen. Met 3 verschillende vergrotingsniveaus.

Afmetingen: 9,5 x 9,5 cm
Gewicht: 0,097 kg

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken. Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.160.250.030.18
  • Door Anonymous A.
  •  de 30/06/2020
Degelijk, handzaam, mooi design
  • Door Anonymous A.
  •  de 29/05/2020
loupe: what can I say...
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories