Plezante kindertelescoop - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB248

Terra Kids collectie by Haba (47)

Wat zien we daar in de verte? Haal je Terra Kids telescoop erbij en je kan het bekijken alsof je ervoor staat. Super leuk voor kleine en grotere avonturiers en ook leuk voor piratenspelletjes!

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303537

CollectieTerra Kids
Leeftijdvanaf 6 jaar

Met deze Terra Kids telescoop vergroot tot wel 30 keer, zo kunnen jonge ontdekkers de wereld rondom hen heel nauwkeurig observeren. Hij is ook ideaal voor piratenrollenspellen.

Afmetingen: 37 cm lang
Materiaal: kunststof
Leeftijd: van 3 tot 12 jaar

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
144280.21
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories