Ingenieuze blaaspijp - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB247

Terra Kids collectie by Haba (51)

Wij hadden een zelfgemaakte 'klakkebuis', zij hebben de blaaspijp uit de Terra Kids collectie van Haba. Ingenieus en origineel buitenspeelgoed voor mini-avonturiers uren zoet te houden. Oefen en wie weet is het snel een schot in de roos!

17,99 €

14,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303428

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 jaar

Vul de blaaspijp met ‘munitie’, blaas kort en krachtig en jaag de pijl bliksemsnel door de lucht. Deze coole Terra Kids blaaspijp heeft een reikwijdte is om en beide 10 meter. Door de zachte zuignappen is er geen gevaar voor verwondingen. Inclusief 4 pijltjes en leuke speeltips op de verpakking.

Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Inhoud: 1 blaaspijp, 4 veiligheidspijlen
Afmetingen: 3,8 x 3,8 x 3 cm
Materiaal: kunststof
Leeftijd: geschikt vanaf 6 jaar

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.83.854.30.094
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/03/2021
Cadeau gegeven aan kleinkind (5 jaar) was niet zo een grote fan hiervan
  • Door Marie T.
  •  de 15/12/2020
De twee uiteinden zaten los op de blaaspijp. Daarenboven is de blaaspijp te smal; de vleugeltjes kunnen er niet door passeren, ze blijven vastzitten.
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 15/12/2020

Beste Marie, hartelijk bedankt voor uw berichtje en jammer dit te horen. Ik contacteer u onmiddelijk per email en wens u alvast fijne eindejaarsfeesten. Met vriendelijke groetjes Cathrine

HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories