Ingenieuze blaaspijp - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB247

Terra Kids collectie by Haba (55)

Wij hadden een zelfgemaakte 'klakkebuis', zij hebben de blaaspijp uit de Terra Kids collectie van Haba. Ingenieus en origineel buitenspeelgoed voor mini-avonturiers uren zoet te houden. Oefen en wie weet is het snel een schot in de roos!

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303428

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 jaar

Vul de blaaspijp met ‘munitie’, blaas kort en krachtig en jaag de pijl bliksemsnel door de lucht. Deze coole Terra Kids blaaspijp heeft een reikwijdte is om en beide 10 meter. Door de zachte zuignappen is er geen gevaar voor verwondingen. Inclusief 4 pijltjes en leuke speeltips op de verpakking.

Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Inhoud: 1 blaaspijp, 4 veiligheidspijlen
Afmetingen: 3,8 x 3,8 x 3 cm
Materiaal: kunststof
Leeftijd: geschikt vanaf 6 jaar

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.83.854.30.094
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories