Monoculair voor kleine ontdekkers - Le Jardin du Moulin

Enkelvoudige verrekijker voor kinderen met handig koordje

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO195

Le jardin - Moulin Roty (36)

Echte (mini) ontdekkers, vogelspotters en natuurliefhebbers verdienen een echte monoculair om in de verte te kijken, dieren te spotten en alles in detail te bekijken.

Een uniek geschenk voor mini-ontdekkers!

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712395

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 5 jaar

Monoculair voor kleine ontdekkers uit de wondermooie buitencollectie Le Jardin du Moulin van het Franse Moulin Roty. Heerlijk voor kleine ontdekkers om overal mee naartoe te nemen.

Deze enkelvoudige verrekijker voor kindjes heeft een koordje om hem rond de nek te dragen en wordt geleverd in een mooi geïllustreerd doosje, ideaal om cadeau te doen!

Afmetingen doosje: 11 x 4,5 cm
Materiaal: PVC
Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Jardin du Moulin is één van de unieke collecties van Moulin Roty en spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories