Plan Toys houten wandelende olifant - Walking Elephant

Uniek houten speelgoed voor kleine avonturiers

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE215

PlanNatural: klassiek houten speelgoed (23)

Is jouw kleine diervriend klaar voor een olifantentocht door de woonkamer? Deze Walking Elephant wordt geleverd met een mechaniek dat de realistische loopstijl van olifanten nabootst. Niet alleen super leuk om op te rijden, maar ook ideaal om de coördinatie, lichaamsbalans en fijne motoriek te stimuleren.

Echt uniek on-of-a-kind speelgoed!

359,09 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3503

Houten wandelende olifant Walking Elephant van PLANTOYS is geweldig stuk speelgoed. Je kan echt op de rug van deze olifant rijden doorheen de kamer.

  • Ingebouwd loopmechanisme dat de olifant laat 'lopen' terwijl kinderen links en rechts leren
  • Kinderen ontwikkelen spelenderwijs hun coördinatie, lichaamsbalans en fijne motoriek
  • Een deel van de opbrengst gaat naar een olifantenstichting in Thailand.
  • Duurzaam gemaakt in Thailand met behulp van chemicaliënvrij rubberhout, formaldehydevrije lijm, organische pigmenten en kleurstoffen op waterbasis.

Materiaal: rubberhout
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Afmetingen: 70,5 x 46,2 x 51,2 cm
Gewicht: 8 kg

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie PlanNatural: klassiek houten speelgoed
Inspiratie en stories