PlanToys kralen rammelaar - PlanLifestyle

Duurzaam babyspeeltje met muzikale kralen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT111

Eerste speelgoed van Plan Toys (33)

Geweldig kraamcadeau of eerste speelgoed voor de allerkleinste. Dit PlanToys speeltje ziet er niet alleen mooi uit, het is gemaakt uit duurzame materialen en staat garant voor eindeloos veel plezier. Rammelen maar!

14,69 €

10,28 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 4 maanden
STOP/FINISTOP

Deze rammelaar heeft een houten ring die perfect in mini handjes past en is afgewerkt met pastelkleurige, muzikale kralen. Het bevorderd de fijne motoriek van je baby terwijl hij of zij volop kan grijpen en schudden. Dit eerste speeltje komt uit de PlanLifestyle collectie van PlanToys, vol stijlvolle pastelkleurtjes, die voor het eerst gelanceerd werd in de herfst en telkens groter wordt.

Leeftijd: + 4 maanden

Afmetingen: 8 x 8 x 1,5 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.09
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories