Zintuiglijke rammelaars - pastelkleurig

Set van 3 zintuigelijke babyspeeltjes in pastelkleurtjes

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT100

Eerste speelgoed van Plan Toys (34)

Uiterst fijn en simpel, sensorisch speelgoed voor je kleine schattebout!

Met deze houten set zintuigbollen van PlanToys kan het ontdekken helemaal beginnen, er zitten 3 verschillende zintuiglijke rammelaars in: om te horen, naar te kijken en te voelen met een spiegeltje, een zachte textuur en een rammelend iets. :-)

23,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5258

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 6 maanden

Deze fijne, pastelkleurige maar vooral super guitige set rammelaars is het perfecte cadeaut'je voor je kleintje om spelenderwijs te beginnen ontdekken. Ze hebben elks een kijk- luister- en voelfunctie. Uit de PlanLifestyle collectie van PlanToys, vol stijlvolle pastelkleurtjes, die gelanceerd werd in de herfst. Maakt ook een stijlvol kraampakje!

Afmeting: 6,1 x 6,1 x 5,3 cm
Geschikt voor kleintjes vanaf 6 maanden en ouder.
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
  • Door Anonymous A.
  •  de 01/07/2020
Mooi cadeau voor een kleintje
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories