Hippe 2 in 1 retro duw- & loopwagen- Bus

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40433

Wat een geweldig 2-in-1 wagentje ! Gebruik hem als duwkar om wat extra steun te geven bij de eerste stapjes van je kind of gebruik hem als wandelwagen om al je favoriet speelgoed mee te vervoeren. En natuurlijk kan je kindje er ook op zitten en als loopfietsje gebruiken.

94,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1011

CollectieVilac Premier âge
TypeLoopwagentjes
Leeftijdvanaf 1 jaar

Loopfietsje en duwwagentje in een gecombineerde retro uitvoering ! Gebruik hem eerst als houten duwwagen en naarmate je kind groeit en evolueert wordt deze retro bus een echte loopfiets. Mét een geweldige toeter in het stuurwiel zodat je gewaarschuwd bent als je kleine snelheidsduivel eraan komt. En natuurlijk is er plek in de bus om de favoriete knuffel van je kind mee te nemen.

Materiaal: hout. Zelf eenvoudig te monteren. Geschikt voor kindjes van 1 tot 3 jaar. Met een speciaal systeem om te verhinderen dat je kindje achterover met de duwkar kan vallen.

Formaat: 44 x 43 x 26 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5428244.77
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, de kenmerken van Vilac, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.