Verfset Arc-en-ciel

Een doos aquarellen met 24 verschillende kleuren

Staat: Nieuw product

Vilac

JT259

Mini cadeautjes, maxi pret! (129)

Maak schilderwerkjes in alle kleuren van de regenboog met deze geweldige verfset. Het bevat een regenboog van 24 kleuren die de fantasie van jong en oud zullen prikkelen. 2 borstels maken deze set compleet.

Een perfect cadeau voor ontluikende kunstenaars!

11,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7410

TypeSchildersets

Verfset Arc-en-ciel komt uit de collectie van VILAC, deze doos aquarellen komt in een mooie doos die poëtisch geïllustreerd is door de kunstenaar Andy Westface. Inhoud set: 2 borstels en 24 aquarelverfjes.

Afmetingen: 33 x 24 x 2 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

VILAC dat is kleurrijk, klassiek en toch tijdloos speelgoed voor kinderen die graag volop spelen, beleven en fantaseren. Een perfecte match met de speelgoedcollectie van De Kleine Zebra. Hun collectie van rollenspeelgoed, spelletjes, buitenspeelgoed, originele cadeaus & accessoires wordt ontworpen in het hart van de Jura (Frankrijk) en zal menig kinderhart moeiteloos veroveren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories