Krijtboekje Doodle It & Go - Zeemeermin

Herbruikbaar tekenboekje met leuke print en 4 stofvrije krijtjes

Staat: Nieuw product

Jaq Jaq Bird

DA444

Dit uitwisbaar tekenboek met bosdieren bevat herbruikbare pagina's om eindeloos in te tekenen en zorgt ervoor dat de verbeelding van je mini de vrije loop kan gaan. Ideaal voor thuis, op reis, in restaurants of met vrienden, je kan het uitwisbaar krijtboekje overal mee naartoe nemen!

Na het tekenen kan je elke pagina gemakkelijk proper maken en herbeginnen.

21,89 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2688060

Herbruikbaar krijtboekje Doodle It & Go Zeemeermin van Jaq Jaq bird. Laat je kleintje de mooiste tekeningen maken, schrijven en kribbelen in dit 8 pagina dikke boekje, samen met de 4 stofvrije krijtjes. Een musthave voor onderweg. Je bespaart dus niet alleen papier, maar achteraf schoonmaken is een koud kunstje. Een top combinatie! Leuk om je thuis mee uit te leven maar ook onderweg, op restaurant, tijdens lange autoritten, op vakantie, ... je hebt alles bij je én het is gewoon reuze leuk!

Er zijn verschillende motieven verkrijgbaar, inclusief 4 krijtjes/ButterStixs. Tip: neem er een set van 12 ButterStix bij, zo geraak je nooit uitgetekend.

Afmetingen: 20 x 20 cm gesloten - 20 x 40,6 cm geopend

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Gebruiksadvies: enkel gebruiken met butterstix krijtjes, makkelijk proper maken met een vochtige doek en opnieuw gebruiken.

_

De eigenares van Jaq Jaq Bird werd geinspireerd door haar dochter die eindeloos veel tekeningen maakte en nog meer papier weggooide omdat ze opnieuw wou beginnen. Met dat idee in het achterhoofd ontwikkelde ze een herbruikbaar boekje dat dienst doet als een oneindig groot canvas voor kleine artiesten. Samen met de gepatenteerde stofvrije krijtjes is dit een heerlijk product voor creatieve kleintjes, onderweg maar ook thuis!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212220.22
Maak kennis met het schattige Jaq Jaq Bird , een Amerikaans kindermerk met leuke spulletjes voor thuis of op school. Van tekenborden tot krijtjes en kleurboekjes. Alles om jouw kindje urenlang creatief speelplezier bezorgen!