Set van 2 posters om in te kleuren - Unicorn

Twee XL kleurplaten met stoere piraten in roze metallic folie

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR792

Alles voor een eenhoorn feestje (40)

Eenhoorns zijn altijd een goed idee, nodig je ze ook uit op je eerstvolgend feestje?

Deze posters tonen magische unicorns in roze folie, en zijn prachtig voor kinderen om samen in te kleuren. Ook geweldig cadeau voor een regenachtige dag!

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 206614

CollectieMagical Unicorns
TypeKleurplaten
KleurRoze

Set van 2 posters om in te kleuren Unicorn van MERI MERI. Elk pakket bevat 2 posters met magisch mooie illustraties. Leuke kleuractiviteit voor tijdens een stoer als activiteit tijdens een eenhoornfeestje, verjaardags- of voor de kinderen op een trouwfeest. Eenmaal ingekleurd zijn het prachtige posters voor in de slaapkamer, dus ook perfect woondeco.

Materiaal: gemaakt van milieuvriendelijk papier, met illustraties uit glanzende goudfolie
Leeftijd: voor kinderen vanaf 3 jaar
Afmetingen: 76,2 x 50,2 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories