Feeërieke eenhoorn strijkapplicatie

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR085

Alles voor een eenhoorn feestje (33)

Unicorn alert! Deze prachtig ontworpen strijkapplicatie zal elk simpel stuk kleding omtoveren in een magische outfit!In de vorm van een prachtige eenhoorn met veel geborduurde fleurige details in fluo en goud garen.

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173935 &

CollectieMagical Unicorns
TypeStrijkapplicaties
KleurWit

Voor échte eenhoornfans hebben we deze mooie Meri Meri Eenhoorn-patch met neon en gouden details.  Je kan dit Meri Meri label op de stof van je kleding of rug/zwemzak strijken of naaien. Heel leuk om een outfit een persoonlijke toets te geven of om vlekjes en scheurtjes te verbergen op een super makkelijke manier.

Afmetingen: pak 12,5 x 14 cm - label 8 x 11 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.130.010.03
  • Door Saskia L.
  •  de 25/04/2023
Niet veel over te zeggen
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten. Het verhaal van Meri Meri Meri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter… Magische collecties waar fantasie tot leven komt Magie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories