Fantastisch dobbelspel - Find the code! Fantasieland

Staat: Nieuw product

Haba

HAB605

Alles voor een eenhoorn feestje (45)

Klaar voor een fantastisch avontuur in fantasieeiland en met deze schatkist met cijferslot?

Om de code te kraken, moeten je samen de raadsels op de raadselkaart oplossen en de speelfiguur het juiste aantal velden voorwaarts zetten op de schatkaart, die ze eerst nog moeten puzzelen. Alleen zo kan de schatkist worden geopend. Spanning verzekerd!

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304840

Spel Find the code! Fantasieeiland van Haba is een individueel te vullen schatkist met zelf instelbaar cijferslot en tal van raadsel in 3 verschillende moeilijkheidsgraden. Je kan dit dobbelspel zowel alleen als samen spelen.

1 schatkist, 1 cijferslot, 1 raadseldoosje, 1 verzamelmap, 12 raadselkaarten, 9 puzzelstukken (vormen een schatkaart), 1 speelfiguur, 1 spelhandleiding.

Leeftijd: vanaf 5 jaar - niet geschikt voor kleinere kinderen vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar
Materiaal: karton, beuk en blik
Aantal spelers: 1 tot 6 spelers
Speelduur: 20 minuten

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/02/2021
Het spel zelf is heel erg tof! Het concept is vernieuwend en mijn dochtertje van 4 vind het zalig om telkens te ontdekken welke schat er verstopt zit in de schatkist. Helaas is er al een puzzelstukje stuk na slechts 2 maal te gebruiken en het cijferslot werkt niet meer. De kwaliteit kan dus veel beter!
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 08/02/2021

Beste+Nathalie%2C%0D%0A%0D%0AVeel+dank+voor+uw+beoordeling+en+jammer+te+horen+dat+u+pech+hebt+met+het+dobbelspel.%0D%0A%0D%0AIk+neem+meteen+kontakt+per+email+met+u+op.%0D%0A%0D%0AIk+wens+u+een+aangename+namiddag.%0D%0AVriendelijke+groetjes%0D%0ADanielle

HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories