Educatief gezelschapsspel - Boerderijbende

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (26)

De bewoners van de boerderij van boer Stan gaan er al eens graag vandoor. De spelers moeten helpen om hen terug naar de stal te brengen. Daartoe hebben ze wat geluk met de dobbelsteen nodig en moeten ze goed overleggen.

Zorgen de spelers ervoor dat geen enkel dier verloren is en dus de boerderij verlaat, hebben ze samen gewonnen.

12,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304602

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Door geluk met de dobbelsteen lokken jullie de dieren terug in dit fijn gezelschapsspel van HABA: de boerderijbende, met 8 houten dierenfiguren, eenvoudige regels zodat je snel plezier aan het spel beleeft.

Dit tof spel om samen te spelen staat op de lijst met aanbevelingen 'Spel van het jaar' 2019. Zo ben je zeker dat dit een erg leuk spelletje is.

Inhoud spel: 1 spelbord, 8 wegstroken, 1 dobbelsteen, 8 houten dieren, 1 schuur, 1 set kaarten, 1 handleiding.

Materiaal: hout, karton
Leeftijd: vanaf 4 jaar - opgelet: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Taal van de spelhandleiding: Engels, Italiaans, Duits, Nederlands, Frans, Spaans
Aantal spelers: 2 - 4 personen
Speelduur: 5 - 15 min

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.37
  • Door Anonymous A.
  •  de 17/08/2020
Leuk spelletje
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories