Earl stempels - Safari & eden multi mix

Siliconen stempelset in leuk safari thema

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6323

Stijlvol spelen met Liewood (185)

Elk kind is gek op stempels, toch?

Deze set van 12 ronde safari dierenstempels is gemaakt uit 100% siliconen en verkrijgbaar in 3 verschillende dierenthema's. Ideaal om met klei of deeg te spelen en leuk geschenk voor creatieve kinderen.

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW15016 1193

CollectieEarl
TypeStempels
PrintsEden multi mix
KleurMeerkleurig

Set van 12 Earl stempel Safari & eden multi mix van LIEWOOD gemaakt uit duurzaam, zacht materiaal dat lang meegaat en gemakkelijk schoon te maken is. De stempelset in safari thema bevordert de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van jouw kind te ontwikkelen. Leuk voor creatieve kunstwerkjes, voor deeg of om met zacht klei te spelen.

Materiaal: 100% silicone, met CE-label
Afmetingen stempel: 3,5 hoog, 5,1 cm diameter
Onderhoud: proper maken met vochtige doek en milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories