Workshop kleuren - Mystical Forest

Knutselset met gekleurde stiften en stickervellen

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER535

Tijd voor een avontuur door een mystiek bos. Compleet met schattige kleine draakjes, magische boselfjes en avontuurlijke helden. Hier zul je geen jonkvrouwen in nood vinden.

Deze fantasierijke kleurenset bevat prachtige pastelstiften en stickervellen die elk kunstwerk de status van koelkast-waardig zullen geven.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3760285

TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 4 jaar

Knutselset Mystical Forest van Tiger Tribe voor kinderen vanaf 4 jaar. Met deze set kunnen kids creatief spelen zonder te knoeien. Zo blijven ze bezig en zijn ze ontspannen tijdens het spelen thuis of onderweg.

Inhoud:

  • 36 geïllustreerde kleurpagina's
  • 10 pastel- en juweelkleurige gekleurde stiften
  • 5 stickervellen

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!