Tattoo-versieringspakket voor paaseieren - Gingham Bunny

Set van 27 kleurrijke knutseltatoeages in paas thema

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR776

Alles voor een paas feestje (82)

Laat je paaseieren er dit jaar extra geweldig uitzien door ze te versieren met deze fantastische kit. Breng de tatoeages eenvoudig aan voor een prachtig effect.

Deze knutselset bevat 27 prachtig geïllustreerde tatoeages met geruite konijntjes en lentebloemen. Ideale activiteit voor een paas- of lentefeest.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 221913

CollectieSpring & Easter

Tattoo-versieringspakket voor paaseieren Spring Bunny uit de collectie van MERI MERI. Gebruik deze eierversiertattoos om je eieren er sensationeel uit te laten zien - je kinderen zullen deze leuke activiteit geweldig vinden.

Elke set bevat: 27 kleurrijke tatoeages met konijntjes in gingham-patroon en kleurrijke bloemen. Inclusief glanzende goudfolie details. Eenvoudige instructies zijn inbegrepen.

Deze fantastische tatoeages zijn ook geschikt om op de huid te dragen!

Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Afmetingen verpakking: 15,2 x 21 x 0,3 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories