Tattoo-versieringspakket voor paaseieren - Gingham Bunny

Set van 27 kleurrijke knutseltatoeages in paas thema

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR776

Alles voor een paas feestje (26)

Laat je paaseieren er dit jaar extra geweldig uitzien door ze te versieren met deze fantastische kit. Breng de tatoeages eenvoudig aan voor een prachtig effect.

Deze knutselset bevat 27 prachtig geïllustreerde tatoeages met geruite konijntjes en lentebloemen. Ideale activiteit voor een paas- of lentefeest.

14,00 €

9,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 221913

CollectieSpring & Easter
STOP/FINISTOP

Tattoo-versieringspakket voor paaseieren Spring Bunny uit de collectie van MERI MERI. Gebruik deze eierversiertattoos om je eieren er sensationeel uit te laten zien - je kinderen zullen deze leuke activiteit geweldig vinden.

Elke set bevat: 27 kleurrijke tatoeages met konijntjes in gingham-patroon en kleurrijke bloemen. Inclusief glanzende goudfolie details. Eenvoudige instructies zijn inbegrepen.

Deze fantastische tatoeages zijn ook geschikt om op de huid te dragen!

Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Afmetingen verpakking: 15,2 x 21 x 0,3 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MERI MERI – Bereid een fantastisch feest voor uw kind voor met de decoratie artikelen van Meri Meri! Alles begon in 1985 in Los Angeles. Meredithe, bijgenaamd Meri Meri als kind, creëerde haar eerste reeks Meri Meri kaarten aan haar keukentafel met potloden , scharen en een grote pot glitters . Decoratie van feeën, piraten, Kerstmis, Halloween... Meri Meri is een bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk dat een breed scala aan feestartikelen produceert, waaronder papieren producten zoals uitnodigingen , kaarten en cadeaupapier, evenals decoraties en feestaccessoires zoals ballonnen , slingers en feesthoeden . Alles voor een droomverjaardagsfeest: decor, hoeden, kaarsen... Dit merk staat bekend om zijn fantasierijke en kleurrijke ontwerpen die zeer gewaardeerd worden voor kinderfeestjes , maar ook geliefd zijn bij volwassenen die op zoek zijn naar iets leuks en unieks. Een verjaardagsfeest in het vooruitzicht? Zin in leuke feestdecoratie voor Kerstmis ? Halloween ? Pasen ? Valentijnsdag ? Carnaval ? Meri Meri heeft alles wat je nodig hebt! Verkleedkleren voor meisjes & jongens: piraat, fee, tovenaar... Naast haar prachtige feestdecoratie , biedt Meri Meri ook een hele reeks andere feestartikelen aan: verkleedkleren , kostuums , jurken , mantels , kronen , pinatas , verjaardagskaarsen... Alles wat je nodig hebt voor een geweldig feest met je kinderen ! Meri Meri: een magisch feestverhaal Met de hulp van andere moeders die thuis werken, bouwde Meredithe haar bedrijf geleidelijk aan uit. Vandaag de dag leidt ze een studio van 20 ontwerpers en kunstenaars in Cheltenham, een uur van Londen. En haar producten worden over de hele wereld verkocht: VS, Frankrijk, België, Denemarken... De keukentafel is niet meer van toepassing, maar Meri Meri gebruikt nog steeds haar schaar en een berg glitters ...
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories