Creatieve set - 5 speelfiguren vouwen

Vouw en style de mooiste kleurrijke papieren popjes

Staat: Nieuw product

Janod

JS494

Heb je een wannabe stylist in huis? Of een kleine mode ontwerper? Dan is deze vouwset vast en zeker een schot in de roos.

Een creatieve activiteit die rust, concentratie en kalmte brengt.Laat je kind zijn of haar fantasie volgen om deze papieren figuurtjes aan te kleden volgens de laatste mode trends.

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7786

SamenstellingenPapier
TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 6 jaar

Knutselset 5 speelfiguren Paper Toys vouwen van JANOD is een fijne origami knutselset. Het principe is heel eenvoudig, maar biedt vele mogelijkheden en stelt je kindje in staat eigen creaties te creëren, de één nog origineler dan de ander. Een vleugje motoriek, een vleugje reflectie, een flinke dosis creativiteit is altijd welkom... het resultaat is vast beeldig!

Inhoud: 10 papiervellen om 5 figuren met prachtige jurken te maken: 8 scheurvellen met onderdelen om de jurken af te trekken en 2 scheurvellen met de lichamen van de figuren.

Aanbevolen leeftijd: 6-12 jaar, niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar

Illustraties: Gwé

Herkomst: Ontworpen in Frankrijk, gemaakt in China

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.169
  • Door Jettie S.
  •  de 23/03/2023
Goed
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.