Atelier met papier filigrain - Seizoenen in spiralen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ511

Atelier collection by DJECO (40)

Ken je de creatieve techniek van quilling al? Quilling is een hele oude techniek die ook bekend is als filigraan of filigrain. Met een beetje oefenen heb je als beginner al heel snel mooie resultaten. Deze workshop van Djeco laat kinderen kennis maken met deze bijzondere papiertechniek.
Met de hulp van een sjabloon en een pennetje rol je de papierstroken op en maak je prachtige veren, bloemblaadjes en krullen. Kleef alles op de juiste plek en voilà: een prachtig 3D knutselwerk!

23,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08621

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenPapierkunsten
Leeftijdvanaf 8 jaar

Deze quilling set Spiral Seasons van Djeco bevat 2 afbeeldingen met cijfers, 2 afbeeldingen zonder cijfers, 150 papierlinten, een filigraanpen, een vormsjabloon, een pincet, een lijmstift en een plakmat

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Afmetingen verpakking: 29 x 23 x 4 cm
Design: FlipFlopDesign

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier collection by DJECO
Inspiratie en stories