Set mozaïek boerderijkaarten

Staat: Nieuw product

Janod

JS316

De dieren van de boerderij zitten allemaal in dit leuke knutselpakketje : het paard, de koe, het varken, het konijn en de kip. Elk dier heeft een eigen kaart, waar je de mozaïekblokjes op kan kleven.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07768

SamenstellingenSchuim
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Beleef het leven op de boerderij! Geef reliëf en kleur aan je 5 genummerde kaarten. Breng vele kleurrijke ronde en vierkante mozaïeksteentjes van schuim aan.

Geschikt voor kinderen tussen 4 en 8 jaar.
Afmetingen: 26 x 4 x 21.5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.040.260.55
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.