Creatief koffertje - Feeënslingers maken

Alle benodigdheden om 4 creatieve slingers te maken

Staat: Nieuw product

Janod

JS344

Ben je helemaal into feeën en elfjes? Dan is deze creatieve set iets voor jou. Versier de figuurtjes met glitter en strass, en maak zo je eigen versie.

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07775

SamenstellingenPapier
TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 6 jaar
Korting- 40 %

Ontdek de magische wereld van de feeën door leuke papieren slingers te maken. Deze originele set bevat 4 slingers van feeën en ballen om te hangen. Zet de voorgesneden vormen in elkaar en maak ze vast aan een koord om prachtige slingers te maken. De kinderen zullen veel plezier beleven met deze leuke en creatieve activiteit en kunnen hun kamer vervolgens versieren met de eigen creaties.

Geschikt voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.
Afmetingen pop: 11,5 x 7 cm. Afmeting slinger: 1m.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.040.260.55
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/02/2018
......
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.